Projectleider – Constructeur (Partner)

Deze startup timmert hard aan de weg in haar ontwikkeling. Fris en dynamisch willen zij het vak van “constructieve bouwkunde” nieuw leven in blazen.

TECHNICHE “building careers” is een transparant en discreet werving & selectiebureau met een zeer persoonlijke aanpak.
Voor meer informatie, bel 010 – 766 1000.

Senior Constructeur Staal/WTB

Wil jij werken aan grote staalconstructies door heel Europa?
Te denken valt aan sluizen, beweegbare bruggen, boogbruggen, torens en nog veel meer!

Heb jij enkele jaren ervaring in het doorrekenen van staalconstructies als bruggen, sluizen en torens en ben je klaar voor de volgende stap in je carriere?

Reageer direct of bel voor meer informatie: 010 – 766 1000

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en uitermate discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.

Sr. Specialist

Een Sr. Specialist gaat een grote rol spelen in de ontwikkelingen van nieuwe projecten voor dit bureau. In een team van andere specialisten gaat deze zich bezighouden met ontwerp van complexe werken.

Te denken valt aan appartementencomplexen, kantoorgebouwen en andere utilitaire werken.
Binnen dit bureau staat flexibiliteit en de wil om je door te ontwikkelen bovenaan. Stilstand is achteruitgang. Wil jij een volgende stap maken in je carriere? Reageer dan direct!

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière. Voor meer informatie bel 010 – 766 1000.

CONSTRUCTEUR ONTWERPER

Wil jij bijdragen aan een innovatieve en duurzamere toekomst?
Altijd al willen werken aan grote infrastructurele oplossingen in binnen- en buitenland? Dan hebben wij een mooie baan voor jou als Constructeur/Ontwerper.

Solliciteer direct of bel voor meer informatie met 010 – 766 1000, wij staan je graag te woord.

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.

Bouwkundig constructief projectleider

Wil je graag bijdragen aan een duurzame en betere leefomgeving?
Als bouwkundig constructief projectleider ga je aan de slag in de bouwkundige kant van grote industriele projecten. De projecten bevinden zich in de hoek van de food en pharma.

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Neem voor meer informatie contact op met TECHNICHE op telefoonnummer: 010 – 766 1000.

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en zeer discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.