Monteur Installatietechniek

Ben je op zoek naar meer verantwoording en grote mate van zelfstandigheid?
Heb jij passie voor de techniek en ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving met grote diversiteit in werkzaamheden?
Dan is deze TOP BAAN iets voor jou.

Voor een grote aannemer die hvac installaties aanlegt, onderhoudt en repareert zijn we dringend op zoek naar een allround monteur ter uitbreiding van het team. Projecten voor nieuwbouw, (hoogwaardige) servicecontracten en transformatie. Voor gevarieerde projecten en diverse opdrachtgevers in zorgcentra, ziekenhuizen en utiliteitsbouw.

Solliciteer direct of bel voor meer informatie 010 – 766 1000, we staan je graag te woord.

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.

Engineer W

Wil jij bijdragen aan een duurzamere leefomgeving? Neem jij het initiatief om de zaken in goede en veilige banen te leiden? Dan hebben wij een uitdaging voor je. Geen dag is hetzelfde!

Binnen dit gerenommeerde bedrijf realiseert men de engineering, bouw en service & onderhoud van Gebouw Gebonden Installaties. De W-afdeling verzorgt onder meer de HVAC, Sprinkler, Cleanrooms en Medische systemen. Opdrachtgevers zijn onder meer : Ministeries, Universiteiten, Ziekenhuizen, HBO-instellingen en Schiphol.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 010 – 766 1000 of solliciteer nu!

TECHNICHE “building careers” is een transparant en discreet werving & selectiebureau met een zeer persoonlijke aanpak.