Bouwtechnisch Ontwikkelaar (Lean/ BIM)

Deze organisatie beheert en organiseert vastgoed in alle soorten en maten. Met ambitieuze doelstellingen willen zij ontwikkeling en realisatie optimaliseren om het rendement volledig te benutten.

Uitgangspunt:
Transformatie van een unieke binnenstedelijke bedrijfslocatie van circa 1 ha. naar een hoogwaardige omgeving om o.a. te wonen en te werken. Het toekomstige programma van circa 60.000 m2 BVO zal gerealiseerd worden via een grootschalige transformatie van het bestaande gebouw naar wonen of kantoren en aanvullende nieuwbouw.

Vanwege de grootschaligheid van het kantoor- en of woonprogramma zal er een grote mate van repetitie bij de realisatie van het transformatieproject zijn. Daarom willen wij het ontwerp- en realisatieproces innovatief benaderen. Het doel hiervan is het substantieel minimaliseren van de verwachte toekomstige realisatiekosten en het optimaliseren van planningen. Door gebruik te maken van BIM technologie, logistieke software en digitale prefabricage van elementen een optimaal industrieel productieproces ontwerpen welke gestoeld is op o.a. prefabricage.

TECHNICHE “building careers” is een transparant en discreet werving & selectiebureau met een zeer persoonlijke aanpak.
Neem voor meer informatie contact op met TECHNICHE op telefoonnummer: 010 – 766 1000.