Bouwkundig Constructeur (Comeback)

Een jong ingenieursbureau in constructief bouwkundig advies heeft ruimte voor een ervaren (gepensioneerde) constructeur voor 2 á 3 dagen per week.

TECHNICHE “building careers” is een professioneel en discreet werving- & selectiebureau met een zeer persoonlijke aanpak en een uitgebreid netwerk in de wereld van techniek. Bel: 010-7661000

Senior Constructeur Staal/WTB

Wil jij werken aan grote staalconstructies door heel Europa?
Te denken valt aan sluizen, beweegbare bruggen, boogbruggen, torens en nog veel meer!

Heb jij enkele jaren ervaring in het doorrekenen van staalconstructies als bruggen, sluizen en torens en ben je klaar voor de volgende stap in je carriere?

Reageer direct of bel voor meer informatie: 010 – 766 1000

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en uitermate discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.

Consulent/Adviseur Ruimtelijke Ordening / Planologie

Een vaste waarde in stedelijke en ruimtelijke ontwikkeling zoekt voor de uitbreiding van het team een enthousiaste adviseur voor ruimtelijke ontwikkeling & planologie. Een leuke dynamische open organisatie waarin samenwerken aan de beste oplossingen een gemeenschappelijke bindende factor is.

TECHNICHE ‘building careers’ is een transparant en discreet werving & selectiebureau. Al zeer lang werken wij samen met deze opdrachtgever.
Meer weten bel: 010-766 1000.

Constructeur

De activiteiten van dit ingenieursbureau zijn het adviseren, rekenen en ontwerpen voor nieuwbouw en renovatie m.b.t. woningbouw, utiliteitsbouw en multifunctionele gebouwen.
Een flexibele en meedenkende TOP werkgever die een goede balans nastreeft tussen werk en privé. Uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder 40 vrije dagen en een goede pensioenregeling.

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière. Voor meer informatie bel 010 – 766 1000.