Tekenaar Bouwkunde

Denk je graag mee over bouwkundige oplossingen? Doe jij niets liever dan tekenen (AutoCAD, Tekla en Revit) en detailleren dan hebben wij een uitdagende functie alsTekenaar bij een prachtig bedrijf met een grote verscheidenheid aan mooie projecten en volop mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel persoonlijk als werkinhoudelijk.

Wacht niet maar solliciteer direct! Wie weet drinken we dan binnenkort een kop koffie met jou tijdens ons kennismakingsgesprek.

TECHNICHE “building careers” is een professioneel en discreet werving- & selectiebureau met een zeer persoonlijke aanpak en een uitgebreid netwerk in de wereld van techniek.
Voor meer informatie bel 010 – 766 1000, we staan je graag te woord.

Tekenaar/ Modelleur HSB

Een prachtig modern bedrijf dat gespecialiseerd is in hout maakt (en stelt samen) in een hightec productie omgeving deuren, kozijnen tot complete gebouwen, hallen en woningen. Nieuwbouw, uitbreidingen en transformaties. Een gemoedelijk bedrijf met groeimogelijkheden. Lekker buiten de grote steden en derhalve “geen files”.

Bel voor meer informatie: 010 – 766 1000 of solliciteer direct.

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.

Project Engineer Realisatie

Neem jij graag eigenaarschap voor projecten?Ben je jij betrokken, enthousiast en klantgericht? Dan hebben wij een TOP baan voor jou.
Dit specialistisch bouwbureau verzorgt de technische uitwerking van bouwprojecten. Vanaf het ontwerp tot de oplevering voor woning- en utiliteitsbouw. Vanwege een ruim aanbod van projecten is er ruimte voor een Project Engineer Realisatie.

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en zeer discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.
Bel voor meer informatie: 010 – 766 1000.

Werkvoorbereider (zelfstandig)

Ben je op zoek naar een hele leuke functie en werkomgeving? Heb je affectie met de bouw en ben je een enthousiaste teamspeler en zelfstandige werkvoorbereider die met goede communicatie en duidelijk overzicht zorgt dat projecten soepel en eenvoudig verlopen? Dan zoeken we jou!
Binnen een prachtig bedrijf is er vanwege de goede orderportefeuille ruimte voor uitbreiding in de functie van een zelfstandig Werkvoorbereider. Binnen een professioneel team ondersteun de projecten richting de uitvoering/ realisatie.

Solliciteer direct of bel voor meer informatie met 010 – 766 1000, wij staan je graag te woord.

TECHNICHE “building careers” is een transparant en discreet werving & selectiebureau met een zeer persoonlijke aanpak.

Hoofd Uitvoerder

Beschik je over organisatorisch talent en ga je de verantwoording niet uit de weg? Wil je meebouwen aan een verbeterde en duurzame toekomst?
Samen met een enthousiast team van collega’s werk je aan de realisatie van projecten in alle fases van het bouwproject met diverse contractvormen. Ontwikkeling in eigen beheer of realisaties voor derden zoals in de de zorg, onderwijs, commercieel vastgoed maar ook voor Schiphol.

Solliciteer direct of bel voor meer informatie 010 – 766 1000, we staan je graag te woord.

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.