Werkvoorbereider/modelleur

Dit gevestigde installatiebureau voert verschillende opdrachten uit voor zowel de particuliere als bedrijven sector, van ontwerp en installatie tot onderhoud en advies. Transparant en flexibel met aandacht voor persoonlijke ambities.

In verband met toenemende groei is er plaats voor een ervaren Werkvoorbereider/modelleur. Heb jij ervaring met Revit en kennis in de installatiebranche en wil je de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen, solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met TECHNICHE op 010 – 766 1000.

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.

Tekenaar Engineer

Als tekenaar engineer kom je terecht in een dynamische omgeving met een platte organisatiestructuur. Er is er sprake van een informele werkomgeving en een prettige werksfeer. Je gaat werken aan projecten waar akoestische isolatie moet worden toegepast. De projecten bevinden zich in de industrie, food, pharma en petrochemische industrie.

Ben jij als engineer toe aan de volgende stap in je carrière? Reageer dan direct op deze functie!

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en zeer discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.
Neem voor meer informatie contact op met TECHNICHE op telefoonnummer: 010 – 766 1000.