Tekenaar prefab betonelementen

Dit bedrijf werkt aan toonaangevende projecten, zowel in Nederland als daarbuiten. De specialiteit van dit bureau zit vooral in de hoogbouw en de prefab betonelementen.
Binnen het team werk je aan werkplaats- en productietekeningen voor prefab betonconstructies.

Heb je interesse? Reageer direct of bel voor meer informatie: 010 – 766 1000

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en uitermate discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.


Civieltechnisch tekenaar/ modelleur

Binnen dit ingenieursbureau worden diverse technische richtingen onder handen genomen. Van architectuur tot civiele techniek, van ontwerp tot projectmanagement.

De deskundigheid zorgt voor nieuwe projecten en daardoor ontstaan nieuwe vacatures.

TECHNICHE “building careers” is dé recruitment partner met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en zeer discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.

Voor meer informatie bel ons op 010 – 766 1000, we staan je graag te woord!

Medior Modelleur Installatietechniek

Werken moet je overal. Je collega’s, het werk en de verantwoordelijkheid geven intrinsieke waarde aan jouw functie en je eigenwaarde. Als dat op orde is ga je fluitend naar je werk. Wij zoeken voor dit adviesbureau een energieke engineer die veel weet van sanitair, klimaatinstallaties en niet bang is voor een beetje spanning (elektrotechniek).

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct of neem voor meer informatie contact op met TECHNICHE op 010 – 766 1000.

TECHNICHE “building careers” is een transparant en discreet werving & selectiebureau met een zeer persoonlijke aanpak.

Staal tekenaar

Binnen dit staalbouwkundig constructiebureau ga jij als zelfstandig modelleur aan de slag met Tekla Structures. Jij zet het model op en werkt daarna het ontwerp uit tot werkplaatstekeningen. Je komt in een team terecht van tekenaars en constructeurs waar je intensief mee zult samenwerken.
Dit bureau heeft veel nationale en internationale klanten. De projecten bestaan uit de grotere utilitaire en industriële opdrachten.

Bel voor meer informatie: 010 – 766 1000 of solliciteer direct!

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en uitermate discreet verzorgen wij de volgende stap in jouw carrière.