Tekla Engineer (Site)

Voor projecten in de staalbouw sector voor utiliteitsbouw, industrie, petrochemie en offshore is ruimte voor een TEKLA Engineer op Bachelor niveau.

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en zeer discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.

Neem voor meer informatie contact op met TECHNICHE op telefoonnummer: 010 – 766 1000.

Tekla Site Engineer

Binnen een gerenommeerd staalconstructiebedrijf werk jij aan projecten voornamelijk voor de industrie en petrochemie.

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en zeer discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.

Neem voor meer informatie contact op met TECHNICHE op telefoonnummer: 010 – 766 1000.

Monteur/ Samensteller

Een dynamisch bedrijf specialistisch in gevels en daken van glas en staal zoekt vanwege nieuwe mooie architectonische opdrachten een Monteur/ Samensteller.
Een mooie combinatie van constructieve en bouwkundige details.

Een zeer prettige werkomgeving met een sociale directie waar volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen en je takenpakket uit te breiden om mee te groeien met de organisatie. Solliciteer en drink een kop koffie om kennis te maken met je nieuwe collega’s.

Er wordt gezocht naar een medewerker voor de lange termijn. Deze functie is ter uitbreiding van het huidige personeelsbestand.

TECHNICHE “building careers” is een transparant en discreet werving & selectiebureau met een zeer persoonlijke aanpak. Bel Michel Uijlenbroek voor meer informatie of voor het maken van een afspraak: 010 – 766 1000.

Engineer W

Wil jij bijdragen aan een duurzamere leefomgeving? Neem jij het initiatief om de zaken in goede en veilige banen te leiden? Dan hebben wij een uitdaging voor je. Geen dag is hetzelfde!

Binnen dit gerenommeerde bedrijf realiseert men de engineering, bouw en service & onderhoud van Gebouw Gebonden Installaties. De W-afdeling verzorgt onder meer de HVAC, Sprinkler, Cleanrooms en Medische systemen. Opdrachtgevers zijn onder meer : Ministeries, Universiteiten, Ziekenhuizen, HBO-instellingen en Schiphol.

Neem voor meer informatie contact met ons op: 010 – 766 1000 of solliciteer nu!

TECHNICHE “building careers” is een transparant en discreet werving & selectiebureau met een zeer persoonlijke aanpak.

PROJECT MANAGER HVAC

Neem je graag eigenaarschap voor projecten en sta jij voor je team? Zorg je samen met hen voor een veilige en deskundige uitvoering van alle werkzaamheden en ben jij op je plek als rechterhand van de Projectleider?
Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou als Projectmanager HVAC.

Dit gerenommeerde bouwbedrijf realiseert de engineering, bouw en service & onderhoud van Gebouw Gebonden Installaties. De W-afdeling verzorgt onder meer de HVAC, Sprinkler, Cleanrooms en Medische systemen. Opdrachtgevers zijn onder meer : ministeries, universiteiten, ziekenhuizen, HBO-instellingen en Schiphol.
Geen dag is hetzelfde in deze functie!

Bel voor meer informatie: 010 – 766 1000 of solliciteer direct!

TECHNICHE “building careers” is de verbindende factor in de bouw.
Transparant, discreet en met een persoonlijke aanpak..