Contractvormen

Afhankelijk van jouw wensen en positie in de arbeidsmarkt heeft TechNICHE diverse mogelijkheden om tot een nieuwe baan te komen.

Consultant Engineer

Als consultant werk jij in vaste dienst bij TechNICHE. Je geniet van de dynamiek van het werken aan verschillende projecten bij opdrachtgevers. Dit contract geeft je zekerheid en de mogelijkheid om in een breed scala werkervaring op te doen.

Detavast contract

Op basis van jouw wensen zoeken wij een geschikte functie bij een bedrijf. Jij werkt eerst een periode via TechNICHE. Zo maak jij kennis met het bedrijf, je “nieuwe” collega’s en de werkzaamheden. Is de samenwerking succesvol dan treed jij, na een vooraf overeengekomen periode, in vaste dienst bij de opdrachtgever.

 

Werving & Selectie contract

TechNICHE verzorgt voor enkele gerenommeerde opdrachtgevers exclusief het werving en selectie traject. Past jouw kennis, ervaring en ambitie bij het functieprofiel dan begeleiden wij jou in je volgende stap in je carriere. Je treedt dan direct in dienst bij onze opdrachtgever.

Freelance overeenkomst

TechNICHE neemt voor freelancers en ZZP'ers de acquisitie-inspanning over. Wij zoeken voor jou een passend project. Zo kun jij je richten op je vakkennis, terwijl TechNICHE de projectmogelijkheden op de markt voor je volgt.