“REVITEER”, Super Modelleur met ambities

In een uitstekende werkomgeving met een “jong en dymnamisch” team van constructeurs en modelleurs wordt gewerkt aan constructieve oplossingen voor alle mogelijke toepassingen. Door gestage groei is er ruimte voor 2 Super Modelleurs.


TECHNICHE “building careers is een transparant en discreet werving & selectiebureau. Bel direct voor een afspraak: 010-766 1000

Revit Modelleur/ BIM Coordinator

Ben jij klaar voor meer verantwoording en op zoek naar meer uitdaging?
In dit team van constructeurs en tekenaars werk je mee aan onderscheidende, duurzame constructieve oplossingen voor woningbouw en utiliteitsbouw.

Bel voor meer informatie: 010 – 766 1000 of solliciteer direct!

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en discreet verzorgen wij de volgende stap in jouw carrière.

E&I Project Engineer

Op zoek naar vakinhoudelijke ontwikkeling en de mogelijkheid tot persoonlijke groei?

Binnen deze middelgrote organisatie is de afdeling Industriële Automatisering een belangrijke divisie. De projecten bestaan uit engineering en begeleiding van projecten.

Bel voor meer informatie: 010 – 766 1000 of solliciteer direct!

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.

Hoofd Uitvoerder

Beschik je over organisatorisch talent en ga je de verantwoording niet uit de weg? Wil je meebouwen aan een verbeterde en duurzame toekomst?
Samen met een enthousiast team van collega’s werk je aan de realisatie van projecten in alle fases van het bouwproject met diverse contractvormen. Ontwikkeling in eigen beheer of realisaties voor derden zoals in de de zorg, onderwijs, commercieel vastgoed maar ook voor Schiphol.

Solliciteer direct of bel voor meer informatie 010 – 766 1000, we staan je graag te woord.

TECHNICHE “building careers” is dé arbeidsbemiddelaar met een zeer persoonlijke aanpak. Betrokken en discreet verzorgen wij de volgende stap in je carrière.

Werkvoorbereider Dakbedekking

Binnen dit innovatief en ondernemend familiebedrijf is plaats voor een doortastende, zelfstandige werkvoorbereider. Ben of ken jij iemand………?

TECHNICHE “building careers” is een transparant en discreet werving & selectiebureau met een zeer persoonlijke aanpak.
Voor meer informatie bel 010 – 766 1000.