Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Bent u als bedrijf op zoek naar een tijdelijke medewerker of zoekt u een nieuwe professional vanwege uitbreiding of vervanging. Elke situatie vergt een andere aanpak. Met de inzet van TechNICHE is uw personeelsbestand altijd in evenwicht met uw orderportefeuille.

Bel met TechNICHE (010-7897850) en bespreek met onze adviseur de mogelijkheden. Werving- en selectie uitbesteden heeft veel voordelen maar kent ook veel vooroordelen. Deze vooroordelen nemen wij graag weg.

Werving via TechNICHE neemt u veel tijd (en geld) uit handen. Zeker voor projectmatig werken of een tijdelijk contract is “inlenen” goedkoper dan het doorlopen van een interne werving- en selectiecampagne.

Personele oplossingen

  • Projectmatig inzet van de medewerker voor de duur van het project voor (langdurig) tijdelijk werk.
  • DetaVast TechNICHE selecteert en werft op basis van uw functieprofiel de juiste kandidaat en na een overeengekomen periode neemt u de kandidaat in dienst.
  • Werving- en Selectie TechNICHE selecteert en werft in samenwerking met u een kandidaat. Na de juiste match neemt u tegen betaling van een “wervingsfee” de nieuwe medewerker direct in dienst.
Selectie­procedure Kwaliteit Voor opdracht­gevers Contact opnemen