Home » Opdrachtgevers

TECHNICHE als RECRUITMENT PARTNER

Geen (kostbare) tijd verspillen met het doorlopen van een werving-selectieproces, geen hoge advertentiekosten en geen cv’s die niet aansluiten op uw personele wensen.

TECHNICHE neemt u tijd en kosten uit handen en werkt op basis van No cure – No pay; u betaalt pas als er iemand bij u start.

Wij spreken al onze kandidaten ALTIJD in persoon en trekken ALTIJD referenties na, zo krijgen wij een goed en totaal beeld.

U kunt op ons rekenen voor al uw personele wensen; hetzij uitzenden, Detavast en Werving en selectie.

Voor vragen en informatie, bel ons op 010 – 766 1000, wij staan u direct en graag te woord.

TECHNICHE als RECRUITMENT PARTNER

Uitzenden

Tijdelijk werk (kort of langdurig) met voordelen als:

  • flexibiliteit – inzet alleen indien nodig
  • geen werkgeversrisico – TECHNICHE is werkgever
  • gemak – wij ontzorgen en regelen 

Detavast

Na een op voorhand overeengekomen tijdelijke periode treed de kandidaat rechtstreeks in dienst bij opdrachtgever/inlener.

Werving en selectie

Overeenkomstig wensen en eisen van opdrachtgever het werven en selecteren van een kandidaat die tegen een, vooraf overeengekomen, fee direct bij opdrachtgever/inlener in dienst treed.

Werven met TECHNICHE

Start u zelf een wervingscampagne of belt u TECHNICHE?

Bent u als bedrijf op zoek naar een medewerker (tijdelijk of vast) of zoekt u een nieuwe professional vanwege uitbreiding of vervanging. Elke situatie vergt een andere aanpak.
Met de inzet van TECHNICHE is uw personeelsbestand altijd in evenwicht met uw orderportefeuille.

Voor korte en middellange periodes is het inschakelen van een bureau vaak veel goedkoper. Het scheelt veel (kostbare) tijd, u kunt snel beschikken over een geschikte kandidaat en uw capaciteit blijft flexibel.

Bel TECHNICHE en laat u informeren over de mogelijkheden.

Enkele quotes van onze opdrachtgevers

Bron: LinkedIn aanbevelingen

Ze pakken aanvragen discreet en met passie op waardoor de juiste en passende mensen worden aangeboden.

Karola

Een transparante en betrouwbare partner. Geen dubbele agenda’s dus; ‘what you see is what you get’. Is erg ervaren, kent z’n business en de markt zeer goed en is altijd bereid mee te denken en is hulpvaardig, ook als het buiten zijn scope ligt.

Henk

Het VCU certificaat

TECHNICHE wordt ieder jaar VCU gecertificeerd. Wij willen daarmee nog beter de veiligheid en gezondheid op de werkplek van onze medewerkers en zijn omgeving waarborgen. Onze medewerkers worden, waar nodig, direct bijgeschoold voor bijvoorbeeld VCA Basis of VCA voor Leidinggevenden.

NBBU lidmaatschap Brancheorganisatie

De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt.

Door het uitvoeren van periodieke cao-controles ziet de NBBU erop toe dat zijn leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving voor Uitzendkrachten en voor Vaste medewerkers in de uitzendbranche in acht nemen.

NBBU-leden moeten beschikken over het SNA-Keurmerk. Deze certificering is een waarborg dat de bij de NBBU aangesloten bureaus voldoen aan de wet- en regelgeving, voortvloeiend uit het ter beschikking stellen van flexkrachten.

SNA-keurmerk (NEN-4400-1)

TECHNICHE is SNA-gecertificeerd. Zonder dit keurmerk loopt uw bedrijf het risico dat u aansprakelijk kan worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan. Bedrijven met het SNA-keurmerk worden periodiek ( 2 x per jaar) gecontroleerd op hun verplichtingen uit arbeid. Controles worden o.a. uitgevoerd op;

  • De identiteit van de organisatie;
  • De aangifte en afdracht van de loonheffingen en omzetbelasting;
  • De personeelsdossiers;
  • Het voorkomen van risico’s door het in- en doorlenen of uitbesteden van werk;
  • Toetsing op CAO elementen voor ondernemingen vallende onder de werkingssfeer van de NBBU.

Lees meer op: www.normeringarbeid.nl

Belafspraak maken