Home » Professionals

Professionals

Techniek is altijd in beweging, dat wil je ook in je werk! Baan, werk of carrière, ieder heeft zijn eigen wensen en ambities.

TECHNICHE werkt professioneel, transparant en zéér persoonlijk. Samen met jou kijken we naar de kansen en de mogelijkheden om je opleiding, je kennis en je ervaring optimaal te benutten en in te zetten in je toekomstige functie.

Wij kennen de markt, de bedrijven en willen ook jou leren kennen. Dat doen wij door middel van een uitgebreid persoonlijk kennismakingsgesprek. Wij willen weten wie jij bent; als mens, als techneut en hoe jij je toekomst ziet.

Vervolgens spiegelen we jouw kennis, ervaring en je wensen en dromen aan onze vacatures en bedrijven die op zoek zijn naar professionals.

Solliciteren bij TECHNICHE

In 5 stappen naar je nieuwe baan

1. Solliciteer

Jij solliciteert op een van onze vacatures en stuurt je cv en (indien aanwezig/van toepassing) portfolio mee.

2. In gesprek

Onze recruiters bekijken of jouw profiel aansluit bij de vacature. In dat geval maken we een afspraak voor een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor.

3. Voorstellen

In goed overleg stellen we jou voor bij onze opdrachtgever, dat doen we discreet en professioneel op basis van een anoniem profiel.

4. Interviewen

Jouw profiel spreekt de opdrachtgever aan en deze wil een persoonlijk interview met jou dan regelen wij dat. Natuurlijk begeleiden we jou in de voorbereiding naar een succesvol gesprek.

5. Overeenkomst

Als de opdrachtgever en jij beiden positief zijn wordt er een overeenkomst opgesteld en kunnen wij je feliciteren met je NIEUWE BAAN!

Enkele quotes van onze kandidaten

Bron: LinkedIn aanbevelingen
Betrouwbaar, ervaren en zeer ondersteunend.
Dirk

I strongly recommend Michel to be the right person for individuals and organizations seeking talents.
Amol

Een echte diamant in het veld van detacheerders.
Hassan

Belafspraak maken